Hotel Porto Carras Sithonia Hotel & Spa 5*

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA TAČAN DATUM POLASKA I DUŽINU BORAVKA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRARATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Lokacija: Hotel Meliton Porto Carras je luksuzni 5* hotel koji se nalazi u kompleksu Porto Carras, na nekoliko kilometara od Neos Marmarasa. Hotel Sithonia se nalazi na obali mora, na desetak minuta daleko od mesta Neos Marmaras, do kojeg se može stići i brodićem koji je na raspolaganju gostima hotela.



Sadržaj: Recepcija, restoran Mediteraneo, a la carte restoran White Room, Restoran Pergola, Blue bar, bar pored bazena, bar na plaži, kazino, dečiji klub, dečiji zabavni park pored marine, 2 spoljašnja bazena, jacuzzi na otvorenom, tobogani, vodeni park, dečiji bazen, konferencijska sala, butici, prodavnica nakita, mini market, pošta, rent a car, privatni parking, bežicni internet, servis za pranje veša, dadilja uz zahtev, vinski podrum, marina, teren za golf, jahački klub, ronilački centar, jedrenje, iznajmljivanje brodova, sportovi na vodi, odbojka, odbojka na plaži, košarkaški teren, teniski teren, stoni tenis, fitnes, aerobik, zabavni i animacioni program, degustacija vina. Spa&Wellness centar (uz doplatu) površine 4700m2-unutrašnji bazen, thalassotherapy bazen, fitnes centar, sauna, parno kupatilo, 11 soba za tretmane, manikir, pedikir, frizerski salon, razni tretmani za negu lica i tela, masaže...
Sobe: Hotel Sithonia ima ukupno 477 smetajnih jedinica. Sve sobe sadrže radni sto, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku u kupatilu, sef, direktnu telefonsku liniju, internet, SAT TV, LCD TV (u suitovima), mini bar, klimu, balkon sa garniturom za sedenje.
Superior soba pogled golf teren: Oko 18-26 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i pogledom na golf teren i vrt.
Superior soba bočni pogled more: Oko 18-26 m², poodne za 2-3 osobe, sa francuskim ili dva odvojena ležaja i bočnim pogledom na more.
Superior soba pogled more: Oko 18-26 m², pogodne za 2-3 osobe, sa francuskim ilii dva odvojena kreveta i pogledom na more.
Executive suite pogled golf teren: Oko 52 m², pogodne za 2-4 osobe, sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ili 2 kreveta i dnevnom sobom sa sofama i pogledom na golf teren.
Executive suite pogled more: Oko 52 m², pogodne za 2-4 osobe, sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ili 2 kreveta i dnevnom sobom sa sofama i pogledom na more.
Junior suite pogled golf teren: Oko 28-31 m², pogodni za 2-3 osobe, sa kombinovanim dnevno-spavaćim delom, sa francuskim ili 2 odvojena kreveta i sofom i pogledom na golf teren.
Junior suite bočni pogled na more: Oko 29-31 m², pogodni za 2-3 osobe, sa kombinovanim dnevno-spavaćim delom, sa francuskim ili 2 odvojena ležaja i sofom i bočnim pogledom na more.
Superior porodična soba pogled golf teren: Oko 34-38 m², pogodna za 2-4 osobe sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom koji su odvojeni kliznim vratima (francuski ili dva ležaja i dve sofe na razvlačenje) i pogledom na golf teren.
Superior porodična soba bočni pogled more: Oko 34-38 m², pogodna za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom koji su odvojeni kliznim vratima (francuski ili dva ležaja i dve sofe na razvlačenje) i bočnim pogledom na more.
Superior porodična soba pogled more: Oko 34-38 m², pogodne za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom koji su odvojeni kliznim vratima (francuski ili dva ležaja i dve sofe na razvlačenje) i pogledom na more

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude