Cronwell Platamon Resort Hotel

Opis

Lokacija: Hotel Cronwell Platamon Resort se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, između mesta Platamon i Nei Pori, 40 km od grada Katerini, 110 km od Soluna.
Sadržaj: Hotel se sastoji od glavne zgrade na 6 spratova i ima 232 sobe. Hotel je idealan za porodice sa decom, ima dečje igralište i sve potrebne prateće sportske i rekreativne sadržaje za decu i odrasle terene za tenis. Pored recepcije i lobija, hotel ima barove, restorane, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), veliki parking, SPA sa zatvorenim bazenom (uz doplatu na licu mesta), nekoliko bazena na otvorenom. Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.
Sobe: Sobe u glavnoj zgradi su renovirane krajem 2012. Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, SAT TV, sef, kupatilo (tuš), fen, bade mantil, balkon / terasa.


Standardana soba bočni pogled more: Oko 20 m², pogodne za 2-4 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i jednom ili dve sofe, nedavno renovirana, u glavnoj zgradi.
Suite: Oko 52 m², pogodna za 2-4 osobe,  sastoji se od jedne prostorije sa bračnim krevetom, prostorom za sedenje, kupatilom sa đakuzijem, nedavno renovirana.
Mezoneta: Oko 80-90m², pogodne za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom sa francuskim ležajem i dnevnim boravkom sa sofama, sa pogledom na baštu.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude