Hotel Porto Carras Meliton 5*

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA TAČAN DATUM POLASKA I DUŽINU BORAVKA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRARATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Lokacija: Hotel Meliton Porto Carras je luksuzni 5* hotel koji se nalazi u kompleksu Porto Carras, na nekoliko kilometara od Neos Marmarasa. Hotel Meliton se nalazi u zasebnom delu kompleksa, fizički odvojen od hotela Sithonia Beach, i izlazi i i na plažu i na privatnu marinu. U potpunosti je oivičen prirodom, golf terenom, kao i vinogradom, gde se pravi jedno od najpoznatijih vina Grčke.



Sadržaj: bar, bar na plaži, bar pored bazena, bilijar, bioskopska sala, biznis centar, dečiji bazen, diskoteka, djakuzi, frizerski salon, golf tereni, gril restoran, igraonica, internet kafe, juvelirnica, kafe bar, kazino, kiosk, konferencijska sala, lobi bar, menjačnica, mini market, mini golf, nacionalni restoran, otvoreni bazen, otvoreni bazen sa morskom vodom, parking, recepcija, rent a car, restoran, restoran a la carte, restoran za samoposluživanje, soba service, sauna, sef, servis za pranje rublja, škola jahanja, solarijum, sopstveni parking prostor, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, suncobrani i ležaljke na plaži, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, teren za odbojku, teretana, tržni centar, TV sala, usluge čuvanja dece , wi-fi internet (doplata).
Sobe: Sve sobe su opremljene klima uredjajem, SAT TV/radio, mini bar, internet priključak, fen, sef, kupatilo, terasu.
Deluxe soba pogled golf teren: Oko 32-36 m², pogodne za 2-3 osobe sa bračnim ili dva odvojena kreveta i pomoćnim ležajem, s pogledom na golf teren.
Deluxe soba pogled more/marina: Oko 32-36 m², pogodna za 2-3 osobe sa bračnim ili dva odvojena kreveta i pomoćnim ležajem, s pogledom na more ili marinu.
Junior suite pogled golf teren: Oko 42-44 m², pogodne za 2-4 osobe, sa bračnim ili dva kreveta i sofom i pogledom na golf teren.
Junior suite pogled more/marina: Oko 42-44 m², pogodni za 2-4 osobe sa bračnim ili dva kreveta i sofom i pogledom na more ili marinu.
Deluxe family soba pogled golf teren: Oko 42-44 m², pogodni za 2-4 osobe sa bračnim ili dva kreveta i dve sofe i pogledom na golf teren.
Deluxe family soba pogled more/marina: Oko 42-44 m², pogodni za 2-4 osobe sa bračnim ili dva kreveta i dve sofe u dnevno-spavaćoj sobi i sa pogledom na more ili marinu.
Executive suite pogled golf teren: Oko 56-65 m², pogodni za 2-4 osobe sa bračnim ili dva odvojena kreveta i sofom. Imaju odvojen deo za spavanje, prostranu dnevnu sobu i veliki balkon i pogled na golf teren.
Executive suite pogled more/marina: Oko 56-65 m², pogodni za 2-4 osobe sa odvojenim delom za spavanje, prostranom dnevnom sobom i velikim balkonom i sa pogledom na more ili marinu.
Luxury suite pogled golf teren: Oko 68-86 m², pogodne za 2-4 osobe, sa odvojenim delom za spavanje i dnevnom sobom sa sofom ili pomoćnim ležajem i pogledom na golf. Spavaće sobe imaju kadu sa hidromasažerima, a u neke imaju i tuš kabine.
Luxury suite pogled more/marina: Oko 68-86 m², pogodne za 2-4 osobe, sa odvojenim spavaćim delom i dnevnom sobom sa sofom ili pomoćnim ležajem i pogledom na more ili marinu. Spavaće sobe imaju kadu sa hidromasažerima, a u neke imaju i tuš kabine.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude