Sunny Villas Resort & Spa

Opis

Šest vila, od broja 2 - 7 (standardne vile) su identične i namenjene su za 2 - 4 osobe. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kaminom i LCD TV-om, opremljena kuhinja (frižider sa zamrzivačem, mikrotalasna, toster, grejač tople vode, mašina za sudove...) i WC sa mašinom za veš, na prvom spratu se nalazi spavaća soba (“francuski” ležaj) sa velikim ormanom i TV-om, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju i Atos. U potkrovlju sa kosim krovom i prozorom, prosečne visine 180 cm, se nalaze 2 standardna ležaja, komoda za stvari i LCD TV. Vila je cca 85 kvm i opremljna je sa klima uredjajem u svakoj sobi i potkrovlju.
Vila broj 1 (grand vila) je najveća, namenjena je za 2 - 6 osoba. Na prizemlju, pored dnevnog boravka sa kaminom i LCD TV-om i opremljene kuhinje (frižider sa zamrzivačem, mikrotalasna, toster, grejač tople vode, mašina za sudove...) i WC sa mašinom za veš, nalazi se i velika spavaća soba (“francuski ležaj”) sa velikim ormanom i TV-om i veliko kupatilo (sa kadom sa hidromasažerima). Na prvom spratu se nalazi spavaća soba (“francuski” ležaj) sa velikim ormanom i TV-om, drugo, manje kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju i Atos.. U potkrovlju sa kosim krovom i prozorom, prosečne visine 180 cm, se nalaze 2 standardna ležaja, komoda za stvari i LCD TV. Vila je cca 110 kvm i opremljna je sa klima uredjajem u svakoj sobi i potkrovlju.


Vila broj 8 (SPA vila) je namenjena za 2 - 4 osobe (max. 3 odrasle osobe i dete do 12 godina). Na prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kaminom i LCD TV-om, opremljena kuhinja (frižider sa zamrzivacem, mikrotalasna, toster, grejač tople vode, mašina za sudove...) i WC sa mašinom za veš, na prvom spratu se nalazi spavaća soba (“francuski” ležaj) sa velikim ormanom i TV-om, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na zaliv, Sitoniju i Atos. Na prizemlju u dnevnoj sobi na sofi može spavati jedna odrasla osoba i dete ili dvoje dece do 12 godina. U potkrovlju se nalazi mini SPA sa jacuzzi-jem i saunom. Vila je cca 85 kvm i opremljna je sa klima uredjajem u svakoj sobi i potkrovlju.

Na zahtev klijenta, moguće su i mnoge dodatne usluge, kao što je masaža, iznajmljivanje automobila, dostava hrane iz pekare, prodavnice i restorana, organizacija romantične večere sa ili bez konobara, privatni kuvar, konobar, sobarica, najam motorne jahte ili jedrilice sa skiperom i posadom, kozmetičke usluge, organizovani “shoping”, ribarenje brodom, čuvanje dece, privatni trener za vežbanje, izleti, razgledanja i ekskurzije i sve drugo što gost poželi, a može se organizovati na licu mesta.
Usluga u Sunny Villas Resort & Spa je najam, a sve eventualne dodatne usluge se ugovaraju i plaćaju na licu mesta. Kompleks sa svojim SPA centrom je otvoren preko cele godine i moguć je boravak od jednog do više noćenja.
Od 2017. u ponudi su i 3 nove vile ("EKSKLUZIV"), od kojih 1 vila ima 180 kvm (sastoji se iz 4 spavaće sobe i dnevnog boravka) i 2 vile od 160 kvm (sastoje se iz 3 spavaće sobe i dnevnog boravka). Vile se nalaze u malo izdvojenom kompleksu (80 m od Sunny Villas), svaka ima parking, sopstveni bazen, dvorište – vrt i koristi sve sadržaje Sunny Villas (servis, SPA i zatvoreni bazen sa saunom, recepciju sa lobijem, malu teretanu...).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude