Holiday Inn Kandoma Maldives

Opis

Hotel se nalazi u Južnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Kandooma; 35km južno od aerodroma Male. Pojedini delovi morskog tla su sa koralnim grebenom. Transfer od/do međunarodnog aerodroma Velana International do/sa ostrva se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 40min). Veličina ostrva Kandooma je 310mx260m.
Hotel raspolaže sa 160 soba raspoređenih u više prizemnih i jednospratnih vila, raspoređenih na ostrvu i na stubovima na vodi; ima 2 restorana (glavni i a-la-carte), snek bar, 3 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar (doplata): masaža, manji spoljašnji bazen za hidroterapiju, đakuzi, fitnes, kutak za decu, internet kutak (doplata), suvenirnicu.


Sobe - Svaka soba tipa Beach Villa se nalazi na plaži; u prizemlju; površine do 48m2; ima kupatilo (tuš, spoljašnji tuš), klimu, verandu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata).
Svaka soba tipa Overwater villa se nalazi na stubovima, iznad vode; površine do 85m2; ima drvenu platformu za sunčanje-jedan deo sa mrežama za ležanje; kupatilo na otvorenom (spoljašnja kada i tuš), klimu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Mogućnost direktog ulaska u more.

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se servira u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje. Mogućnost doplate za ručak i večeru-na bazi menia, servirano.

www.ihg.com


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude