Callisto Holiday village

Opis

Callisto je kompleks osmišljen kao kopija tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim vilama plavih šalona, prozora i vrata. Vile su okružene egzotičnim drvećem i cvećem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela, u kome se nalazi restoran, recepcija, bezeni i prolaz do prelepe peščane plaže. Idealan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji uživaju u raskošnoj prirodi, a na nekoliko minuta hoda od glavne ulice poznatog letovališta Aja Napa. Centar grada udaljen je 1,5km.
Besplatan ulaz u akva park nedaleko od hotela!
Smeštaj je u sobama sa potpuno opremljenom kuhinjom, tipa studio (jedna prostorija, maksimalan broj osoba 3) i apartman (dve prostorije, maksimalan broj osoba 4). Sobe su klimatizovane, imaju telefon, TV, sef (dodatno se plaća), balkon ili verandu. Wi-fi internet je besplatan u lobiju hotela i oko bazena. Moguće je rezervisati i samo smeštaj (na upit), bez usluge polupansiona.
Doručak i večera, po principu švedskog stola, služe se u glavnom restoranu Hesperides, kokteli i osvežavajuća pića u Oceanus baru na bazenu, veliki izbor kolača, kafa, lokalnih i uvoznih vina u baru Arcas u lobiju hotela.
Od sadržaja, gostima su na raspolaganju: dva velika spoljašnja bazena, bazen za decu i bebe, sauna, teretana, teniski teren, stoni tenis, video igrice, bilijar, pikado, mini klub i igralište za decu kao i celodnevna animacija.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca