Hotel Izvor

Opis

Smešten u centru banjskog grada Aranđelovca, ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica nalazi se kraj parka Bukovičke banje. Poseduje veliku spa zonu sa zatvorenim i otvorenim bazenima. U okviru objekta se nalazi i akva park.
Moderno uređene sobe hotela Izvor sadrže klima-uređaj, LCD TV sa DVD plejerom, balkon, mini-bar i kupatilo sa bade-mantilima i papučama. Pojedine sobe sadrže sopstvenu hidromasažnu kadu.
Možete se opustiti u spa kompleksu hotela Izvor, koji obuhvata veliki izbor sauna, parnih kupatila i drugih velnes sadržaja. Raznovrsne masaže, kozmetički i zdravstveni tretmani takođe su na raspolaganju.


U glavnom hotelskom restoranu služe se obroci na bazi švedskog stola, a tu su i 2 à-la-carte restorana sa ponudom internacionalne i italijanske kuhinje. Na raspolaganju su takođe bar u lobiju i bar u kuglani.
Hotel Izvor raspolaže internet kafeom i nudi besplatan bežični internet. Tu je i dečja igraonica. U okviru objekta možete organizovati degustaciju vina i razne jednodnevne izlete, uključujući posetu Oplencu, Orašcu i manastirima iz 14. veka.
Beograd je udaljen 75 km od hotela Izvor. Na raspolaganju vam je besplatan parking u okviru objekta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca