hotel 4*

Opis

- Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorizacije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen 7 dana pre polaska na put.

Kazablanka
Oum Palace Hotel 4*
Adresa: 12 Rue Kamal Mohamed, 20000 Kazablanka, Maroko
Web: www.oumpalace.com
Opis: Oum Palace hotel nalazi se u poslovnom delu Kazablanke na samo nekoliko minuta hoda od Medine. U svom sklpu ima 101 smeštajnu jedinicu koje su standardno opremljene spavaćim delom, WC, TV, stolom i stolicom. U svom sklopu ima i dva a la card restorana marokanske i internacionalne kuhinje dostupnih uz doplatu. Doručak se služi na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gostima su na raspolaganju još i hamam, sauna, spa centar sa brojnim tretmanima za odmor i relaksaciju.


Hotel Imperial 4*
Adresa: 291, Bd Mohamed V and Rue Azilal, 20110 Kazablanka, Maroko
Web: www.hotelimperialcasablanca.com
Opis: Hotel Imperial 4* se nalazi na samo 10 minuta vožnje od stare medine i na 20 minuta od centra grada. U svojoj ponudi ima 105 soba koje su standardno opremljene spavaćim delom, WC, TV, sofom za sedenje. U javnim delovima hotela dostupan je i besplatan WiFi. Doručak se služi na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu, a gostima je na raspolaganju i bar uz doplatu.

Fes
Across Hotel 4*
Adresa: 76 Boulevard Chefchaouni, 30000 Fes, Maroko
Web: www.acrosshotels.com
Opis: Hotel Across nalazi se u Fesu na samo 15tak minuta vožnje od stare medine. U svom sklopu sadrži 70 smeštajnih jedinica koje su standardno opremljene. Svaka soba sadrži spavaći deo, TV sa kablovskom televizijom, WC, klimu. U javnim delovima hotela gostima je dosupan besplatan WiFi, a gostima su na raspolaganju i manji spa centar kao i otvoreni bazen na krovu hotela. Doručak se služi na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu.

Marakeš
Atlas Les Idrissides 4*

Adresa: Avenue Mohamed VI, L'Hivernage, 40000 Marakeš, Maroko
Web: www.hotelsatlas.com
Opis: Hotel Atlas Les Idrissides nalazi se na 20 minuta šetnje od trga Džema el Fna. Hotel pripada lancu Atlas i u svom sklopu ima 330 smeštajnih jedinica standardno opremljenih spavaćim delom, WC, TV sa satelitskim programom, minibarom i klima uređajem. U svom sklopu ima i tri a la card restorana marokanske, evropske i internacionalne kuhinje dostupnih uz doplatu. Doručak se služi na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu.

Hotel Meriem 4*
Adresa: 154 Rue Mohamed El Béqual, Gueliz, 40000 Marakeš, Maroko
Web: www.hotelmeriem-marrakech.com
Opis: Hotel Meriem u svom sklopu ima 172 smeštajne jedinice stadardno opremljene i moderno uređene spavaćim delom i sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om sa satelitskim kanalima, dok je WiFi dostupan u javnim delovima hotela. Doručak se služi na bazi švedskog stola a gostima je na raspolaganju i restoran u kojem se služi internacionalna i marokanska kuhinja uz doplatu. U sklopu hotela se nalazi još i dva bazena na otvorenom, sauna i fitnes centar.

Hotel Zalagh Kasbah Marrakech 4*
Adresa: Avenue Mohamed VI, Zone Touristique Agdal , Agdal, 40000 Marrakech, Morocco
Web: www.zalagh-hotelkasbah.com
Opis: Hotel Zalagh Kasbah u svom sklopu ima 344 standardne sobe moderno dekorisane. Svaka soba sadrži spavaći deo, WC, klimu, TV sa satelitskim programom i mini bar uz doplatu. Hotel se nalazi u prelepom okruženju u blizini Agdal bašte. Gostima su na raspolaganju još i bazen na otvorenom i fitnes centar. Doručak se služi na bazi švedskog stola a gostima je na raspolaganju i restoran u kojem se služi internacionalna i marokanska kuhinja uz doplatu


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca