Sianji Wellbeing Resort

Opis

- 25% POPUSTA uključeno u cenu + dodatnih 10% za rezervacije do 31.01.
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 13 godina

Položaj:
Nalazi se u blizini mesta Turgutreis (3 km), na oko 20 km od Bodruma i 49 km od aerodroma.
Sadržaj: bežični internet, teniski teren tokom dana, stoni tenis, košarka, mali fudbal, fitnes centar, vaterpolo, odbojka na plaži, gimnastika, sportovi na vodi bez upotrebe motora, sauna, tursko kupatilo i parno kupatilo.Sadržaji za decu: dečiji klub za decu 4-12 godina, dečiji bazen.
Smeštaj: Apartmani su klimatizovani, imaju balkon, vrt ili terasu, fen, telefon, mini-bar (besplatan: osvežavajuća pića), maxi bar (plaća se), đakuzi, sef (besplatan), bežični internet (besplatan) i LCD TV sa satelitskim kanalima. Venus Villa je površine 101 m², ima dve spavaće sobe i dnevnu, kao i terasu koja izlazi na bazen. King Suite je površine 92 m², na dva nivoa je, na donjem nivou je dnevna soba, na gornjem spavaća. Izuzetno je luksuzno dekorisan, u orijentalnom stilu, osim navedenih sadržaja ima balkon sa ležaljkom i pogled na more.


Plaža je peščana, ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste. Glavni bazen je površine 871 m², bazen sa morskom vodom i vodopadom je površine 220 m², tu su još dečiji otvoreni bazen i unutrašnji bazen.
Usluga: ultra all inclusive. U cenu je uključeno: doručak, kasni doručak, ručak, večera i noćni obrok u glavnom restoranu; bar na plaži: užine 14.30-17.00, voće 15.00-16.00, čaj i kolači 17.00-18.00 i sladoled 16.00-17.00; Uključena su domaća i neke vrste uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih pića koja se služe u 5 barova – na plaži, pored bazena i u lobiju.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude