El Mouradi Port el Kataoui

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, u blizini golf terena “El Kantaui”. Okružen je predivnim vrtom sa cvećem i stablima limunova, narandži i palmi. Idealno mesto za porodični odmor. Udaljen je oko 2 km od marine i oko 6 km od centra Susa. U neposrednoj blizini su golf tereni. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, a od Enfide i Monastira oko 35 minuta.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana, 3 bara, mavarski caffe.  Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Otvoren  bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen, 5 teniskih  terena, odbojkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, vodeni sportovi,  bilijar, stoni fudbal, pikado - pružaju sve što je potrebno za bavljenje sportom, a tu je i animacija za decu sa mini klubom i mini diskotekom.
SMEŠTAJ: Hotel ima 376 dvokrevetnih soba, 92 trokrevetne sobe, 19 četvorokrevetnih soba i 7 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, sat tv. Nema fena u sobama.
USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca