Sentido Phenincia

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.
HOTELSKA PONUDA: Jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela u Tunisu koji svojim sadržajima i uslugom prevazilazi zvaničnu kategorizaciju. Pored recepcije i prostranog lobija, gostima su na raspolaganju nekoliko tematskih restorana i barova, bar na plaži, nekoliko butika i prodavnica. Hotel poseduje zatvoreni i dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskog perioda, 5 teniskih terena, fitnes centar, teren za golf (udaljen najviše 3km), igraonica, spa i wellness centar, dečije igralište, stoni tenis, pikado, mini golf, animatori, noćni klub sa di-džejem.


SMEŠTAJ: Hotel ima 391 sobu koje su udobne i moderno uređene, klimatizovane, svaka sa terasom ili balkonom i pogledom na baštu ili more, kupatilom, fenom, satelitskom TV-om, minibarom, kuvalom za čaj i kafu, telefonom i sefom (uz doplatu).
USLUGA: All inclusiva usluga je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca