El Mouradi Beach

Opis

LOKACIJA: Hotel je smešten u bašti površine 3 hektara i izlazi na dugu plažu sa belim peskom. Nalazi se u Severnom Hamametu, udaljen 6 km od centra Hamameta. Transfer od aerodroma u Tunisu i aerodroma Enfide traje oko sat vremena a od Monastira oko 2 sata.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, saunu, jacuzzi, teretanu, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, 1 sala za konferencije koja može da primi oko 300 posetilaca, 3 salona za sastanke. Fen se može pozajmiti na recepciji. Wi-fi je u lobiju. Usluga pranja i peglanja veša postoji uz doplatu. U okviru hotelskog kompleksa su i otvoreni bazen sa delom za decu, 2 zatvorena bazena, 2 osvetljena teniska terena, a u blizini, na oko 15 km udaljenosti, nalaze se vrhunski tereni za golf Citrus i Jasmine. Prevoz do njih se plaća.


SMEŠTAJ: Hotel raspolaže sa 222 dvokrevetne sobe, 9 povezanih soba i 14 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, sat tv.
USLUGA: All inclusive je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca