El Mouradi Cap Mahdia

Opis

LOKACIJA: Hotel se nalazi u srcu turističke zone, smešten je uz more na lepoj plaži od belog peska. Jedno je od najboljih mesta za odmor i opuštanje u ovoj turističkoj zoni i zahvaljujući jednostavnoj mavarskoj arhitelkturi. Udaljen je oko 4 km od centra Mahdije. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.
HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, tursko kupatilo, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-fi u predvorju. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, mavarski caffe, pizzeria. Otvoren bazen, dečiji bazen, 5 teniskih terena, višenamenski sportski teren, mini golf, centar za jahanje, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.



SMEŠTAJ: Hotel ima 226 dvokrevetnih i 37 trokrevetnih komforno i moderno uređenih soba. Sobe su klimatizovane, sa kupatilom, telefonom, sat tv (daljinski uz depozit). Većina ima balkon/terasu.
USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca