Doryssa Seaside resort

Opis

Lokacija: Smešten na prelepoj šljunkovito-peščanoj plaži, ovaj hotel predstavlja spoj tradicionalne ostrvske arhitekture i modernih elemenata. Udaljen je oko 1 km od grada Pitagorion, a lokalni autobus staje u blizini hotela.
Sadržaj: Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade, u kojoj je smeštena recepcija, piano bar, TV kutak i deo za odmor, i bungalova u karakterističnom, tradicionalnom grčkom stilu. U centru kompleksa je mali trg sa crkvicom, caffe bar, mini market, butik, 2 restorana i ambulanta. Gostima koji žele aktivniji odmor na raspolaganju su bazen sa terasom za sunčanje, fitness, jacuzzi, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi, teniski teren, teren za mali fudbal, sauna i masaže. Od dečijih sadržaja tu su bazen, igralište i mini klub.
Sobe: Minimalistički i moderno opremljene sobe u glavnoj zgradi imaju kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, TV, telefon, sef, mini frižider, balkon ili terasu. Sobe u bungalovima su identično opemljene, samo su malo prostranije i odaju tradicionalni duh. U kupatilu je kada.
Usluga: Polupansion.
Napomena: Zbog blizine aerodroma mogući su niski preleti aviona. Noćni letovi su zabranjeni.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude