Paradisus Vardero/Melia Habana

Opis

Paradisus Varadero 5* - Varadero
www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/paradisus-varadero-resort-and-spa/index.htm
Na plaži Varadero. Aerodrom Varadero, na oko 40 km, aerodrom Havana na oko 170 km. Hotel za kulinarski užitak brinu se jedan internacionalni restoran, 6 a-la-carte restorana (beach grill, tex mex, gourmet, mediteranski, internacionalni, japanski), 8 barova. 2 bazena, ležaljke, suncobrani i peškiri na bazenu i na plaži. Internet stanica u lobiju (uz doplatu), animacija i zabavni program,prodavnice. Adults Only Royal Service deo hotela ima svoj lobi sa recepcijom,2 bara, ekskluzivni deo na plaži i bar, gurmanski restoran, bazen sa barom I terasom za sunčanje. Pristup internet u lobiju (Wi-Fi, uračunat). Family Concierge deo je skoro izgrađen i pogodan za porodični odmor. Sadrži jedan glavni restoran i 3 a-la-carte restorana, (orijentalni, internacionalni, italijanski), dečji bazen sa toboganima, Play Station, klub za bebe, za tinejdžere i mini klub. U celom ovom delu pušenje nije dozvoljeno. Besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostorijama.


Svi objekti hotela Paradisus Varadero su gostima iz delova Royal Service i Family Concierge neograničeno na raspolaganju. Ima 784 sobe -  sve sobe se nalaze u dvospratnim bungalovima. Paradisus Juniorsuite: oko 40 m2, kombinovani dnevno/spavaći prostor,kupatilo/tuš/WC, fen, bade-mantil,TV, telefon, pegla/daska za peglanje,klima, mini bar (svakodnevno se puni vodom i gaziranim napicima), aparat za kafu/čaj, kutak za sedenje, sef, terasa ili balkon sa pogledom na vrt. Može se rezervisati sa pogledom na more uz doplatu. U cenu je ukljuceno : fitnes centar, joga, aerobik, 3 teniska terena (osvetljenje), stoni tenis, odbojka i odbojka na plaži,košarka, surfovanje na vetru, pedalina,jedrenje, kajak, oprema za snorkeling, ronjenje (1 zaron po osobi/dnevno,osim nedeljom), ronjenje u bazenu. Uz doplatu: škola ronjenja. Wellness centar „YHI Spa" pored ostalog sa 12 prostorija za tretmane saunom i đakuzijem. Ulaz i korišćenje uz doplatu. Preko dana i uveče zabavni program, Fun Pub (uveče otvoren), kursevi plesa i španskog. Baby klub (1-4 godina), klub za decu (5-12 godina). Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restora na i barova.

Melia Habana 5* - Havana
www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/melia-habana
Hotel se nalazi u kvartu Miramar, otmenom delu Havane, u blizini mnogobrojnih ambasada, rezidencija, restorana, hotela, sedišta međunarodnih kompanija. Udaljen je 11km od starog dela Havane (Habana Vieja), 1km od Miramar Trgovačkog centra, 6km od modernog dela Havane, 1km od Akvarijuma i Dolphinariuma, 15km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani. Hotel ima ukupno 409 soba; glavni restoran, 3 restorana a la carte (gurmanski, italijanski, orijentalni), 5 barova,  spoljašnji bazen, 2 spoljašnja bazen sa hidromasažerima, 2 terena za tenis, fitnes, saunu, salon lepote, frizerski salon, masažu, biznis centar, 9 sala za sastanke, internet corner (doplata), menjačnicu. Svaka soba, tipa Classic, ima kupatilo, terasu, klimu, telefon, LCD SAT TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), ketler, sef, fen za kosu. Struja u kupatilu je napona 110V (potrebni adapteri), u spavaćem delu 220V. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca