Četvorokrevetni kupe/Hoteli 4*/3*

Opis

Voz Grand Trans Siberian Express se razlikuje od redovnih linija stilskom dekoracijom restorana, živom piano-muzikom uveče u vagon-baru. Profesionalna ekipa vodiča je dežurna za vreme putovanja i organizuje aktivnosti - upoznavanje sa maršrutom i krajevima kroz koje se prolazi, kraći kurs ruskog jezika, degustacija votke...
Vagoni su klimatizovani (klima radi samo dok je voz u kretanju). U vagonu su utičnice sa 220 V. U svakom kupeu su predvidjene papuče i peškiri za ruke. Peškiri i posteljina se menjaju svaki treći dan. Čaj i kafa se služe bez ograničenja besplatno. Četvorokrevetni kupei su sa 2 donja i dva gornja kreveta. Toaleti i lavaboi su na početku i kraju vagona. Tuširanje je moguće u hotelima sa nocenjem, a na raspolaganju je dnevni boravak u hotelima za vreme stajanja voza u Krasnojarsku i Ulan Udeu (jedna soba po kupeu).


Moskva - Novotel Moscow Centre 4*  -  nalazi se na 15 minuta vožnje od Crvenog trga i Krmlja i na 5 min šetnje od metro stanice Novoslobodskaya. U ponudi je besplatan brzi internet, kao i fitnes centar. U hotelu se nalaze restoran internacionalne kuhinje i lobi bar sa raznovrsnom ponudom pića. Sobe su komforne, sa visoko kvalitetnim drvenim nameštajem, TV- uređajem i mini barom. Neke sobe imaju sopstveni sef, peglu i ketler za tople napitke. Svaki dan gostima je na raspolaganju flašica mineralne vode.
Jekaterinburg - Doubletree by Hilton 4*   - lociran u samom centru Jekaterinburga, na 10 minuta šetnje od Baletskog pozorišta i zgrade Opere. U ponudi je besplatan WiFi i 24h otvoren fitnes centar. Moderne klimatizovane sobe toplih boja opremljene su plazma TV i minibarom. Kupatila su opremljena peškirima i fenom za sušenje kose. U restoranu se služe internacionalnom, kao i tradicionalna ruska jela.

Jekaterinburg - Novotel 4* - smešten u srcu Jekaterinburga, na 10 minuta šetnje od zgrade Opere i Baletskog i Lutkarskog pozorišta. Moderne sobe su opremljene plazma TV sa satelitskim kanalima, minibarom i klimom. U hotelu se nalazi fitnes centar, soba za masaže, kao i parno kupatilo. Hotel nudi besplatan internet. Restoran Olive Brasserie & Lounge nudi izbor različitin mediteranskih i lokalnih jela.
Jekaterinburg – Park Inn by Radisson 4* -  lociran u neposredenoj blizini zgrade Opere i baleta kao i u blizini reke Iset. Sve sobe su klimatizovane i imaju plazma TV sa sateilitskim kanalima. Hotel ima po sobama besplatni bežični internet. Kupatila imaju topli pod i opremljena su kompletnim toaletnim priborom. U restoranu Magelan služe internacionalnu i rusku kuhinju uz raznovrsna pića. Postoji i bar u glavnom lobiju koji je otvoren 24 sata, gde se takođe mogu dobiti topla pića i lagani snek.
Novosibirsk - Double Tree by Hilton 4* - na mirnoj lokaciji u centru Novosibirska, hotel sadrži spa centar sa zatvorenim bazenom i saunom, fitness centar i salon lepote. Sobe su opremljene klimom, plazma Tv sa satelitskim kanalima, minibarom, aparat za čaj i kafu. Recepcija radi 24 sata. Restoran Paris nudi izbor ruskih i internacionalnih specijaliteta.
Novosibirsk -  Park Inn by Radisson -4* - lociran je u samom centru grada u blizini metro stanice. Sve sobe su klimatizovane, imaju frižider, aparat za čaj/kafu, peglu, plazma TV sa satelitskim kanalima, besplatni bežični internet, kao i sef. Kupatila su dobro opremljena toaletnim priborom sa podom koji se greje. Paulaner restoran i bar služe bavarsku kuhinju i dobru selekciju piva. Recepcija radi 24 sata.
Novosibirsk - Domina 4*lociran na 15 minuta šetnje od železničke stanice, zgrade Opere i Baletskog pozorišta. Sobe su opremljene električnim ketlerom, a kupatila su sa kadom ili tušem, opremljeni toaletnim priborom i fenom za sušenje kose. U svim prostorijama se može koristiti besplatan internet. Hotel sadrži spa centar i saunu, a recepcija radi 24 sata.
Irkutsk - Baikal Business Centre 4*  -  najveći biznis centar Bajkalskog regiona koja sadrži besplatan internet, spa centar i saunu, konferencijske sale i lokalne restorane. Moderne klimatizovane sobe imaju minibar, fen i telefon. Doručak se služi u restoranu Avantage, sa izborom od nekoliko domaćih jela. U centru se nalazi takođe frizerski salon i salon za masaže.
Irkutsk - Ibis 3* - hotel se nalazi na 1,6km od centra i Dramskog pozorišta, 11km od aerodroma. Sobe sadrže klimu, plazma TV. Recepcija radi 24 sata. Hotel ima besplatan internet.
Ulan Bator – Grand Hill hotel  4* - nalazi se u relativnoj blizini zgrade Opere i Nacionalnog muzeja mongolske istorije. Hotel ima restoran i besplatni bežični internet. Sadrži i 24 časovnu recepciju, biznis centar i prodavnicu suvenira. Takođe, poseduje sobe za nepušače, restoran, kao i rum servis (posluga u sobi).
Peking - Novotel Peace 4* -  nalazi se na centralnoj lokaciji u trgovačkoj oblasti Vangfuđing, na samo 2 minuta hoda od stanice metroa Dengšikou na liniji 5 i na 10 minuta hoda od stanice metroa Dungdan na liniji 1. Hotel je okružen raznovrsnim tržnim centrima kao što su Lotto Shopping Mall, Xindongan Shopping Mall i Oriental Plaza. U ponudi su zatvoreni grejani bazen, 2 restorana i besplatan bežični internet u celom objektu. Lepo uređene sobe imaju TV sa satelitskim kanalima, sef i aparat za čaj/kafu. Kroz velike prozore u sobe ulazi puno prirodnog svetla, a na raspolaganju je i udoban prostor za sedenje. Gosti mogu vežbati u dobro opremljenom fitnes centru ili uživati u opuštajućoj masaži. Restoran Square nudi 24 sata dnevno à-la-carte meni, kao i azijska i internacionalna jela na bazi švedskog stola. U restoranu Le Cabernet služe se jela tradicionalne francuske kuhinje. Piće je na raspolaganju u baru u foajeu.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude