Hotel Marabout

Opis

Povoljan hotel sa odličnim akva parkom i all inclusive uslugom, direktno na peščanoj plaži, u širem centru Susa. U blizini se nalaze diskoteke, noćni klubovi i tržni centri.
Lokacija: Oko 2 km od centra Susa, 8 km od Port El Kantaoui-a, 18 km od aerodroma u Monastiru i 145 km od aerodroma u Tunisu.
Sadržaji: Veliki spoljašnji bazen podeljen na bazen sa akva parkom koji ima 6 tobogana, bazen za odrasle i dečiji bazen. Hotel ima i unutrašnji bazen, recepciju koja radi 24 časa, tri lifta, dva restorana i dva bara.
Usluga: All inclusive. U cenu je uključeno: švedski sto u glavnom restoranu za doručak 6.00-10.30h, ručak 12.30-14.00h i večeru 18.00-20.30h, užine (voće, pica, testenine, čaj kafa) 15.00-17.00h. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u Beach & Poll baru 9.00-18.00h i u Terrace baru 9.00-23.00h.


Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: Bežični internet na zajedničkim površinama, fitness, stoni tenis, aqua gym, odbojka na plaži, vaterpolo, fudbal, rukomet, đakuzi u bazenu.
Plaćaju se: sef na recepciji, peškiri za plažu, masaža, hamam, teniski teren, uvozna i luksuzna pića i sve usluge koje nisu obuhvaćene all inclusive konceptom.
Za decu: Dečije stolice u restoranu, igralište, bazen za decu, akva park, mini disko i crtani filmovi.
Smeštaj: Hotel ima 350 soba. Sve su klimatizovane od sredine juna do sredine septembra, imaju kupatilo, telefon, TV sa satelitskim kanalima i mini frižider. Balkon ili terasu imaju dvokrevetne sobe, dok su višekrevetne sobe bez balkona.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca