Hotel Golden bay beach

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi u gradu Larnaka, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 10km od centra grada i oko 15km od aerodroma Larnaka. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica, sa koje često saobraća autobus koji vozi do centra grada. Taxi služba u hotelu funkcioniše 24 sata dnevno.
Opšti podaci: Hotel je izgrađen 1983. godine, a renoviran poslednji put 2011. godine. Poseduje 193 sobe od kojih su 168 standardne, 18 mini suite sobe, 6 grand suite sobe, i jedan predsednički apartman. Gostima su na raspolaganju 4 restorana i više barova, bazeni, menjačnica, rent a car i taxi služba, parking, prodavnica suvenira, servis za pranje veša, frizerski salon. Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji meni, dečiji bazen sa toboganom.
Plaća se: čuvanje dece.
Plaža: Hotel se nalazi na javnoj peščanoj plaži, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni. Peškiri se dobijaju i menjaju uz karticu.


Smeštaj: Standardne sobe 26m² sadrže: balkon, sadrže: balkon, klima uređaj, satelitsku TV, kupatilo sa tušem, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, Wi-Fi internet, sef.
Plaćaju se: telefon, mini bar, room service.
Hrana i piće: Usluga je noćenje sa doručkom,polupansion (doručak i večera),pun pansion (doručak, ručak i večera) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine…) – samoposluživanje, izbor više jela.
Gostima su na raspolaganju 4 restorana (Les Etoiles Classic, The Yacht Club, Thalassa i Petrino Restoran), barovi (Coctail Bar and Lounge, Shakespire’s Pub, snack bar i Pool bar).
Plaćaju se: Kod usluga noćenje s doručkom, polupansion i pun pansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve ostalo van usluge i koncepta. Kod usluge All Inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.
Ostali sadržaji:
Plaća se: frizerskim salon, kozmetički salon, doktor na poziv, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijska sala.
Sport i zabava: Bazeni (otvoreni, zatvoreni i dečiji), dva teniska terena, bilijar sala, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet, stoni tenis, pikado.

Plaćaju se: sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikli.
Spa & wellness
Plaćaju se: Leisure Club sa teretanom, parnim kupatilom, đakuzijem, sobama za masažu, sauna.
Napomena Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca