STARO Famil hotel

Opis

Lokacija: Prelep porodični hotel smešten na reci Glazne (ulica Panayot Hitov br. 1) – Famil Bansko. Nalazi se na odličnoj lokaciji, prekoputa hotela “Glazne” i udaljen je sedam minuta lagane šetnje do centra i oko 900 m od početne stanice gondole. Opremljen sa stilom, udoban i prijatan, sa odličnim domaćinima, u ponudi je naše agencije godinama unazad ipo našoj oceni zaslužuje 4 *.

Smeštaj: 5 dvokrevetne sobe, 4 dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, jedan junior suite i dve vile. Sve smeštajne jedinice imaju telefonom, TV, mini bar, sef (uz doplatu), kupatilo i terasu.
Dvokrevetna soba (2) : Francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.
Dvokrevetna soba 2+1 : Soba sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajem u kome može spavati treća osoba.


Junior suite 2+2 : Prostrani penthaus sa kaminom. Nalazi se na poslednjem spratu hotela i ima francuski ležaj i veliku sofu na razvlačanje na kojoj mogu spavati dve odrasle osobe ili dvoje dece..
Lux Vila 4+2 : Zasebni objekat, luksuzno opremljen, na dva novoa. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak kuhinjom i kaminom i manje kupatilo, na spratu se nalaze dve spavaće sobe i dva kupatila.
Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar sa kaminom, uređeno dvorište, restoran-mehana, sauna, parno kupatilo, skijašnica, internet, sef (uz doplatu), parking.
Besplatne usluge: korišćenje saune, parnog kupatila, wireless interneta, skijašnice, prevoz do gondole, parking.
Ishrana: Polupansion (doručak i večera).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude