Vila Zvončica

Opis

Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku koji je svoje prve goste dočekao u decembru 2016 god.
Opis: Okružena borovom šumom i ušuškana u samom središtu turističkog centra Kopaonik, vila sa najlepšim imenom na planini je pravi izbor za svakoga ko želi da svoj odmor provede u mirnom zimskom ambijentu a opet u centru svih dešavanja. Savremeno opremljen objekat vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima.
Od ski staze Karaman Greben je udaljena oko 250m šumskim putićem, od polazišta žičare Karaman Greben oko 250m a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa oko 100m.


Na raspolaganju su studiji i apartmani veličine od 20 do 50m2. Da ostanete informisani i u kontaktu omogućiće vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.
Odabirom boravka u Vili Zvončica pružićete sebi potpun ugođaj.
Restorani: U okviru Vile Zvončica se nalazi i a la cart restoran u kome je moguće izvršiti i doplatu za polupansion.
Sadržaj smeštaja:
Studio 1+1 (max 3 osobe) - 2 sofe na rasklapanje, 19 m2.
App 1 (max 4 osobe)- U spavaćoj sobi francuski ležaj, u dnevnoj sobi jedna sofa na rasklapanje, kvadratura do 25 m2.
App 2 (max 6 osobe) - U spavaćoj sobi francuski ležaj, u dnevnoj dve sofe na rasklapanje, kvadratura do 35 m2.
App 3 (max 8 osobe) - U spavaćoj sobi francuski ležaj , u dnevnoj sobi tri sofe na rasklapanje, kvadratura do 40 m2.
Vip app (max 5 osoba) - Dve spavaće sobe sa po francuskim ležajem, u dnevnom boravku ugaona garnitura ,kvadratura 40-50 m2.
Petar Pan Apartman (max 7 osoba) - Dve spavaće sobe sa po francuskim ležajem, na galeriji sofa na rasklapanje i u dnevnom boravku ugaona garnitura.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca