Bomo Theophano Imperial Palace

Opis

Lokacija: Hotel Theophano Imperial Palace se nalazi na peščanoj plaži, 2 km od mesta Kalitea, na istočnoj obali Kasandre, 85 km od Soluna.
Sadržaj: Renoviran je 2008. godine. U sklopu hotela je recepcija, restoran, a la carte restoran, glavni bar, bazen, bar pored bazena, bežični internet, internet kutak, piano bar, animacija za decu u mini klubu, posebni sadržaji za decu, sportovi na vodi, 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini golf, pikado, aerobik, parking.
Sobe: Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i sadrže klima uređaj, mini bar, kupatilo, bade-mantile, fen za kosu i kozmetičke preparatime, terasu/balkon, sef, SAT TV, internet.
Deluxe soba: Oko 25 m², pogodne za dve osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta.
Deluxe suite: Oko 70 m², pogodni za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom i dnevnom sobom sa sofama (ili drugom spavaćom sobom za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom).
Grand suite sa privatnim bazenom: Oko 70 m², pogodni za 2-4 osobe, sa spavaćom sobom i dnevnom sobom sa sofama (ili spavaćom sobom za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom).
Anatoli club suite: Oko 45 m², pogodni za 2-3 osobe, sa velikom spavaćom sobom sa dnevnim boravkom, kupatilom sa đakuzijem, baštom sa privatnim bazenom koji se deli sa drugim suitom.
Imperial suite: Oko 120 m², pogodni za do 6 osoba, sa velikom spavaćom sobom, dve manje spavaće sobe, dnevnom sobom, tri kupatila sa đakuzijem, terasom sa sopstvenim bazenom.
Anatoli executive suite: Oko 90 m², pogodni za 2-4 osoba, sa velikom spavaćom sobom sa dnevnom sobom, garderoberom, drugom spavaćom sobom, 2 kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), parnim kupatilom, baštom sa bazenom koji se deli sa drugim suitom.
Penthouse suite: Oko 100 m², pogodno za 4 osobe, sa velikom spavaćom sobom, manjom spavaćom sobom, dva kupatila (jedno sa đakuzijem,drugo sa tuš kabinom), dnevnom sobom sa trpezarijom i velikom terasom.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude