Adalya Elite Lara

Opis

- 16% POPUSTA uključeno u cenu
- 18% POPUSTA uključeno u cenu
za aranžmane na 7 noći

- GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 11 godina, drugo dete do 3 godina)
Lokacija: Adalya Elite Lara se nalazi u regiji Lara. Udaljen je oko 15km od centra Antalije i 10km od aerodroma Antalija.
Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 525. 402 standard soba ( 31m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 + 1 osoba), 120 Family soba (50-60m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, max. 4 osobe), 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili terasu.
Sadržaj: Glavni restoran, A la Carte restorani (Bosphorus - turski, Especias - meksički, Basilico - italijanski, Cai - restoran Dalekog istoka, Halikarnar - restoran morske hrane), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet se ne naplaćuje u celom hotelu.


Usluga: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina tokom dana i kasno uveče, 24h hrana i piće, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa bezalkoholnim pićem, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno, sladoled u podne, A' la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića, sobnu uslugu.
Plaža: Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred posebno se plaćaju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akvapark, teniski tereni, odbojka na plaži, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana i uveče. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaže, tretmani u SPA centru.

ALL INCLUSVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku ANTALIJA - HOTELI

www.adalyaelitelara.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude