Mandarin Resort

Opis

- 17% POPUSTA uračunato u cenu
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 3 godine)
Položaj:
Udaljen je 35 km od aerodroma u Bodrumu, a nalazi se u samom centru Bodruma. Ovaj gradski hotel izgrađen je 2005. godine, ali je poslednji put renoviran 2016
Smeštaj: Hotel se sastoji od 14 dvospratnih blokova i raspolaže sa 92 standardne sobe (24 m2, max 2+1) i 68 trokrevetnih soba (28 m2, max 3 osobe). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, sef, mini-bar, LCD TV, fen za sušenje kose, terasu ili balkon.
Sadržaj: Osnovni restoran, dva bara, dva otvorena bazena, unutrašnji bazen, dva vodena tobogana, WiFi u lobiju i na teritoriji hotela, tursko kupatilo, sauna, pikado, stoni tenis, mini klub za decu, dečije igralište, dečiji bazen, muzika uživo, soft animacije. Dodatno se naplaćuju: masaže i tretmani u SPA centru i turskom kupatilu, kozmetički salon, iznajmljivanje bicikala, usluga pranja I peglanja veša, hemijsko čišćenje, doktor.
Plaža: Gradska plaža udaljena je oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Gosti hotela mogu dobiti peškire za plažu uz depozit.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.mandarinresort.com.tr

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku BODRUM - HOTELI 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude