Petunya Beach Resort

Opis

- 22% POPUSTA uračunato u cenu
Položaj: Nalazi se u zalivu Otrakent na obali mora, oko 11km udaljenosti od Bodruma i na oko 50km udaljenosti od aerodroma u Bodrumu. Hotel je renoviran 2019. godine.
Smeštaj: Standardne sobe veličine oko 19m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), minibar (prazan, dopunjavanje uz doplatu), klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), aparat za pripremu kafe / čaja, balkon. Large sobe sa krevetima na sprat veličine oko 30m² sastoje se iz jedne prostorije i isto su opremljene kao i standardne sobe. Porodična soba sa francuskim, standardnim i krevetima na sprat sastoji se iz jedne prostorije, isto su opremljene kao i standard sobe.
Sadržaj: recepcija, restoran, bar, bazen, bazen za decu, tobogani , mini fudbal, mini klub, pikado i stoni tenis (uz depozit), mini-fudbal, mini-košakra, teniski teren, mini-klub, tobogani, animacijski programi.


Uz doplatu: tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), frizerski salon, salon lepote, najam vozila, perionica, lekarske usluge, room servis, proizvodi i usluga u prodavnicama, internet.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
Uz doplatu: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, i sokovi od sveže ceđenog voća
Plaža: Peščano-šljunkovita, suncobrani i ležaljke na plaži besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude