Vila Fani Rooms

Opis

Lokacija: vila se nalazi na početku glavne ulice Platamona na oko 80m od prve plaže.
Vila se nalazi i u glavnoj ulici, udaljena samo minut hoda od šljunkovite gradske  plaže i 80m od marketa "Larisa". Za one koji vole peščane plaže, na oko 250m udaljenosti je Kalamaki plaža. Odlična opremljenost i komfor studija i apartmana, svakako su dovoljna preporuka za vilu Fani Rooms. Kuhinja kompletno opremljena posuđem, veliki frizider sa zamrzivačem, mini štednjak, aparat za filter kafu, toster, učiniće gostima da se osećaju kao kod kuće. Svaki apartman poseduje peglu sa daskom za peglanje. U sklopu vile je lepo uređeno dvorište, sa puno ukusa do detalja, sa letnjikovcem koji je okružen travnjakom, zelenilom i cvećem. Vlasnik vile govori srpski jezik, a svojom ljubaznošću i željom da uvek bude od pomoći nikog ne ostavlja ravnodušnim, o čemu svedoče brojni zadovoljni gosti. Na ulici ispred vile je moguće parkiranje automobila.



Tip smeštaja:
1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja.
1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj i jedan običan ležaj.
1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja.
1/5 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja i jedan običan ležaj..
1/4 duplex - u jednoj prostoriji dva obična ležaja, u drugoj prostoriji bračni ležaj, čajna kuhinja je odvojena od spavaćih soba.
1/4+1 duplex - u jednoj prostoriji dva obična ležaja, u drugoj prostoriji bračni ležaj, i fotelja na razvlačenje u jednoj od ovih soba, čajna kuhinja je odvojena od spavaćih soba.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Korišćenje WI-FI interneta - BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja u studiu je 4€ dnevno, a u duplexu 7€ (dva klima uređaja), dnevno po klima uređaju. 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude