Garni Hotel Mlinarev san

Opis

Garni hotel „Mlinarev san“-  www.mlinarevsan.com
Hotelu svom sastavu poseduje ukupno 34 sobe. U pitanju je 17 standardnih dvokrevetnih soba sa zasebnim krevetima, 14 soba sa francuskim ležajem i 3 superior sobe. Sobe imaju pogled na reku i okolinu . Hotel se nalazi izvan centra, pa je samim tim smešten u pravoj oazi mira na samoj obali reke Rzav.

Hotel takođe poseduje kongresnu salu, prelepog enterijera i pre svega jako funkcionalnu koja može ispratiti sve potrebe kongresnog turizma.
Zaštitni znak hotela je svakako i restoran ,,Mlinarev san” sa prelepom baštom gde gosti mogu da uživaju u ukusnoj hrani, uz šum vode,  tik iznad reke.


Standardna soba– Sve sobe su opremljene kupatilima, televizorom, internetom, telefonom, klimom, uz mogućnost dodatnog kreveca za bebe na zahtev gosta, mini barom koji se dodatno plaća, odvojeni kreveti. Sobe su sa divnim pogledom na reku Rzav i okolne šumovite predele.
Superior soba - Hotel poseduje 14 superior soba sa francuskim ležajem uz 3 superior sobe sa razdvojenim ležajevima po želji gosta. Sve sobe su opremljene većim kupatilima, televizorom, internetom, telefonom, klimom, uz mogućnost dodatnog kreveca za bebe na zahtev gosta, mini barom koji se dodatno plaća, spavaca soba je odvojena kliznim vratima i u njoj je francuski krevet a u drugoj prostoriji singl krevet. Smestaj je predviđen za 2-3 osobe. Sobe su sa divnim pogledom na reku Rzav i okolne šumovite predele.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca