Rikli Balance

Opis

Lokacija: Rikli Balance hotel se nalazi u parku na blagom uzvišenju iznad samog centra mesta, od kojeg je udaljen 150 m i ima divan pogled na jezero.
Sobe: Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef i balkon. Sobe mogu imati pogled na park ili na jezero, a od ukupno 150 smeštajnih jedinica posebno se izdvajaju suite sobe smeštene na uglovima sa prostranim terasama.
Sadržaj: U sastavu hotela je glavni restoran i a la carte restoran Veranda sa terasom i pogledom na jezero, kao i aperitiv bar i manji restoran u sklopu wellness centra Živa.
U sastavu hotela Hotel Rikli Balance 4* superior nalazi se WELLNESS CENTAR ŽIVA, moderan centar u kome se nalaze najveći unutrašnji termalni bazeni na Bledu sa kojih se kroz staklene zidove pruža panoramski pogled na jezero. Bazeni su na dva nivoa, a povezuje ih manji tobogan. Pored ovog bazena za odrasle, najmlađima je na raspolganju i jedan dečiji. Temperatura vode u bazenima je 30° C. Posetioci se mogu potpuno opustiti u jednom od dva whirlpool-a sa masažerima temperature 35° C. U sastavu wellness centra je i Svet Sauna čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. Ovde su gostima na raspolaganju klasična finska sauna i još dve finske saune sa nižom temperaturom, od toga je jedna sa svetlosnom, a druga sa aroma terapijom, dve parne saune od kojih je jedna aromatizovana za inhalaciju, lakonium za rashlađivanje i opuštanje na toplim kamenim krevetima, tuševi iznenađenja, spoljašnji hladni bazen i whirlpool. Poseban deo ponude wellness centra Živa predstavljaju alpski wellness programi, masaže, kupke, kao i nega lica tela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude