Sea Star Beau Rivage

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina, drugo dete do 6 godina)
Lokacija
: Hotelski kompleks zauzima površinu od 22.000m2 i nalazi se 10 km od aerodroma u Hurgadi. Stari deo El Dahar udaljen je 2 km od hotela. Otvoren je u aprilu. 2010. godine i sastoji se iz jedne petospratne zgrade.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 293 sobe koje sadrže: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT/TV, klima uređaj, telefon, sef, fen, mini bar i terasu ili balkon. Sobe su koncipirane tako da većina ima delimični pogled more, direktan pogled na more ili pogled na bazen. Standardne sobe površine 27m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Junior suite površine 37m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i imaju odvojen deo za sedenje. Executive suite površine 43m2 sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i dva balkona/terase. Royal suite površine 120m2 sastoji se iz dnevne i spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dela za sedenje.
Sadržaji: Recepcija, lobi, menjačnica, sef na recepciji, glavni restoran “El Khiam”, lobi bar, bar na bazenu, “Ice Cream corner” za decu, diskoteka, “Star” café, “Tea Time Corner”, 2 bazena (manji se greje u zimskom periodu), dečiji bazen, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), mini disko za decu, igralište za decu, stoni tenis, teren za odbojku na plaži, teren za fudbal, boćanje, časovi trbušnog plesa. Uz doplatu: italijanski a la carte restoran “La Nona”, riblji restoran “Samakmak”, “Grill corner”, “Pizza corner”, bar “On The Rocks”, šiša, salon lepote, health club, usluge masaže, mini golf, sauna, bilijar, parno kupatilo, đakuzi, sportovi na vodi, bankomat, doktor i prodavnice.


Plaža: Sopstvena, peščano-šljunkovita plaža dužine 300 metara. Postoji deo sa dužim plićakom i koralnim grebenom i deo sa postepenim ulaskom u vodu. Preporučuje se specijalna obuća. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.seastarbeaurivage.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude