Gravity Sahl Hasheesh Ex Ocean Breeze

Opis

Lokacija: Hote Gravity Sahl Hasheesh Ex Ocean Breeze 5* Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.Resort je otvoren 2018-te godine, zauzima površinu od 30.460m
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 423 smeštajne jedinice od kojih svaka ima balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi Fi internet.
Superior  sobe imaju oko 28m². Porodične sobe imaju oko 45m² i sastoje se od dnevnog boravka i sobe sa bračnim ili dva single ležaja. Plaća se: telefon, room service.
Sadržaj: Kompleks se sastoji od glavne zgrade i 20 vila tipa bungalov i raspolaže sa 423 sobe. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko a la carte restorana, 7 bazena sa ukupnom površinom od 4.800m².  Hotel ima svoju marinu. Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.
Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu širine 220m na kojoj je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.
Usluga: Usluga je all Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude