Movenpick Resort & Spa El Gouna

Opis

Lokacija: Nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma. Hotel je otvoren u januaru 1996. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Zauzima površinu od 200.000m2. Poznat je po vrhunskoj usluzi, velikom izboru sportskih aktivnosti, a može se pohvaliti i dobrom lokacijom.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica i prostire se na 9 ostrva i sastoji se od 7 blokova koji imaju od 2 do 4 sprata. Sve smeštajne jedinice imaju fen za kosu, klima uređaj, SAT TV LCD, sef, ketler. Classic sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Deluxe sobe su veličine oko 40m2 i mogu imati pogled na lagunu. Plaća se: mini bar, telefon, room service.
Sadržaj: Hotel ima 3 bazena za odrasle, 2 za decu i dve lagune. Tokom zime se greje dečiji bazen i delimično bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su : tenis, stoni tenis, jutarnja gimnastika, aerobik, odbojka na plaži, pikado, gimnastika u vodi, boćanje, vaterpolo, časovi plesa. Wi-Fi internet u javnim prostorijama. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno, a dodatno se plaćaju korišćenje saune, parnog kupatila, masaže i ostali tretmani.


Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1.500m koju čini nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Preporučuje se obuća za plažu.
Usluga: Usluga je polupansion – doručak i večera i All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – El Sayadin, Bua Khao, Lagoon Restaurant & Pool, Oasis Pool Restairant & Bar, Gallery Restaurant & Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Ali Baba Oriental Cafe, Breeze Bar i Piazza. U konceptu su užine, čaj, sladoled, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Italijanski Gallery a’ la carte restoran je gostima tokom boravka dostupan jednom besplatno.
Plaća se: El Sayadin restoran, Breeze Bar, Ali Baba Oriental Cafe, riblji a’ la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.


* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude