Hotel Palisad

Opis

Hotel Palisad poseduje 196 soba raznovrsnih kategorija koji ispunjavaju različite zahteve turista od standard soba za goste koji svoj boravak koncipiraju aktivnim odmorom u prirodi do apartmana sa dve odovojene spavaće sobe za goste željne komfora i luksuza. Hotel u svom sastavu ima restoran, igraonicu za decu, kongresni centar,  wellness ponudu: sauna, masaža, đakuzi i kozmetičkim tretmani. Od smeštajnih jedinica izdvajaju se lux sobe koje se od drugih ističu komforom i prelepim pogledom. Pogled se pruža na zeleni park, centar naselja i vrh Čigotu i to sve sa mogućnošću uživanja u istom kako iz same sobe, terase ili iz kade dok uživate u toploj kupci. 

Standardna soba  – Ovu sobu odlikuje pravi planinski dizajn sa drvenim elementima i štrikanim prekrivačem, autentičnim za zlatiborski kraj. Mogućnost kreveca za decu. Sadržaj: kupatilo sa tuš-kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen.Mogućnost spajanja dve sobe. Površina 21 m2Kapacitet: max 2 (odraslih) i 2 (mala deteta)

*Ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta.  


Superior soba - Savršena elegancija koja se ogleda u spoju modernog i tradicionalnog, postignutog kombinovanjem vune i drveta, kamena i stakla, pepito i karo materijala. Mogućnost trećeg kreveta i kreveca za decu. Sadržaj:Kupatilo sa tuš-kabinom, pojedine sobe  poseduju pored tuš kabine i kadu, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler. Sobe sa i bez terase Mogućnost spajanja dve sobe. Odvojena zona za sedenje. Površina 33 m2

*Postoji mogućnost dodavanja jednog ili dva pomoćna kreveta.

Lux soba - Više od komfora. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima, odvojen garderober kao zasebna celina u sobi. Centralni motiv je kada iz koje se direktno izlazi na terasu. Za sve oni koji od odmora očekuju više. Mogućnost spajanja dve sobe. Sadržaj: Kupatilo sa tuš-kabinom i kadom iz koje se izlazi na terasu, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, odvojen degažman sa garderobom, terasa . Površina 40 m2.

*Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.

Apartman -  Najnovija adaptacija u smeštajnom delu hotela "Palisad". Renovirani apartmani i moderan dizajn za porodice i osobe željne većeg komfora tokom boravka na Zlatiboru. Najbolji i najprostraniji hotelski smeštaj u apartmanima sa dve spavaće sobe uz mogućnost dobijanja i terase u zavisnosti od raspoloživosti apartmana. Sve to u samom centru turističkog naselja u okruženju zelenog parka i borova na samo par stotina metara od centralnog trga i jezera. Dve spavaće sobe (francuski ležaj i dva singla uz mogućnost spajanja), mogućnost ubacivanja kreveca. Sadržaj:

Kupatilo sa tuš-kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, ketler, dnevna soba. Površina od 45 m2 do 50 m² (u zavisnosti od položaja apartmana)


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca