Occidental Marco Polo

Opis

Lokacija: hotel Occidental Marco Polo nalazi se u letovalištu Jasmin Hamamet, direktno na peščanoj plaži, oko 8 km od starog grada u Hamametu. Od aerodroma u Tunisu je udaljen oko 60 km, a od aerodroma u Monastiru oko 95 km. 
Hotelska ponuda: recepcija, glavni spoljašnji bazen površine 1800 m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen (greje se zimi), glavni restoran, azijski restoran, italijanski restoran, snek bar (01.06.-30.09.), nekoliko barova (u lobiju, lounge bar sa binom i swim-up bar u bazenu) i terasa za sunčanje, dečiji bazen, mini klub (za decu 4-12 godina), dnevni animacioni programi, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet, fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, aquagym, aerobik, teniski teren sa tvrdom podlogom, reketi i loptice (uz depozit), dnevna animacija za decu i odrasle, večernji šou programi ili živa muzika. Wellness i spa centar, hidroterapija, masaže, hamam, kozmetički tretmani, frizer, bilijar posebno se plaćaju. 


Sobe: klima uređaj, balkon ili terasa, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, SAT TV i sef. U delu soba je besplatno dostupan Wi-Fi internet. 
Ishrana: sve uključeno; doručak, ručak i večera, služe se po principu samoposluživanja u glavnom restoranu. Opciono, večera uz obaveznu rezervaciju u italijanskom, ili azijskom a la carte restoranu. Snek bar od 01.06. do 30.09. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u cenu u hotelskim barovima i restoranima leti do 01:00 h, a od novembra do aprila do 24:00 h.
Napomena: od ove godine pripada lancu Barcelo hotela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca