Hotel Tornik

Opis

Grand Hotel Tornik je hotel sa 5 zvezdica. U ponudi su luksuzne sobe i suite jedinice, kao i sadržajan spa i wellness centar. Gosti takođe mogu da uživaju u opuštajućoj šetnji prostranim vrtom. Objekat se nalazi na 1,5 km od centra Zlatibora. Hotel u svom sastavu ima pansionski restoran, rotacioni restoran, wine bar-kamin salu, poslastičarnicu, wellness bar, terasu sa pogledom na planinu, sale za sve događaje i svečanosti, igraonicu za decu, mini aqua park, dva zatvorena bazena, đakuzi, bio saunu, finsku saunu, rusku banju, tepidarium, hamam, relaks sobu sa himalajskom solju, laconium, ledenu fontanu, vesele tuševe, vichy masažu, masaže i tretmane, suvu masažnu stazu, kongresni centar.


Standardna soba  – Dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem se nalaze u Grand i Sky delu hotela. 10 soba u Grand delu poseduju terasu. Posluženje u sobi , usluge pranja i peglanja.  Sadržaj: fen za kosu, mini bar,sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, Wi-Fi, bade mantil, kućne papuče.

Junior apartmani - Ovi apartmani se nalaze u Grand delu. Poseduju dve odvojene prostorije, francuski ležaj, trosed na razvlačenje i jedno kupatilo. Tri junior apartmana imaju terasu, dnevni boravak i spavaću sobu sa francuskim ležajem.

Posluženje u sobi , usluge pranja i peglanja.  Sadržaj: fen za kosu, mini bar,sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, Wi-Fi, bade mantil, kućne papuče.

Superior apartman -  Superior apartmani se nalaze u Grand i SKY delu i poseduju dve prostorije sa jednim ulazom i jednim kupatilom. Apartmani u Grandu, od kojih 6 ima terasu, poseduju francuski ležaj i trosed na razvlačenje. Apartmani u SKY delu u jednoj prostoriji imaju dva odvojena ležaja, a u drugoj francuski ležaj i nemaju terasu.

Posluženje u sobi , usluge pranja i peglanja.  Sadržaj: fen za kosu, mini bar,sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, Wi-Fi, bade mantil, kućne papuče.

Lux apartmani - Lux apartmani u Grand delu hotela imaju dnevni boravak sa udobnim ležajem na razvlačenje, spavaću sobu sa francuskim ležajem i terasu sa pogledom na Tornik. U SKY delu postoje dva tipa Lux apartmana: sa jednom prostorijom sa francuskim ležajem i ležajem na razvlačenje, kao i sa dve prostorije (twin i double bed), dva ulaza i dva kupatila. Posluženje u sobi , usluge pranja i peglanja.  Pogodnosti za porodice.Moguć dodatni ležaj.Moguć dečiji krevetić. Sadržaj: privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, pristup Internetu, Wi-Fi, bade mantil, kućne papuče.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca