Hotel Mons

Opis

U Hotelu „MONS“ nalazi se 21 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su 3 studija, 15 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, konferencijsku salu, teretanu, dečiju igraonicu i FUN zonu.
Apartmani tipa studio - sastoje se od komforne prostorije za dnevni boravak, spavanje, pripremu hrane i ručavanje. Moderni dizajn, prostranost i udaljenost od buke čine ovaj apartman savršenim prostorom za boravak čak i do 3 osobe. Ovaj praktični kutak pružiće vam sve što je potrebno za idealan odmor. Prostorija sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), fotelja na razvlačenje, kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal..), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče)


LCD TV kablovska, DVD player, telefon, besplatan wireless interent, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, sef na recepciji, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta, sigurnosni sef.

Apartman LUX - U okviru ovih apartmana, pogodnih za odmor 1-4 osobe, nalazi se dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja i kupatilo. Moderno dizajnirani apratmani su udobni i prostrani, predstavljajući pravi izbor za ljubitelje luksuza i komfora. Idealan je, kako za poslovne ljude, tako i za porodicu ili grupu prijatelja. Dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobe. Spavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal..) kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba kablovska, DVD player, telefon.

Ampartman MONS  - Ovaj tip apartmana nudi komforan i prijatan prostor za odmor i do 6 osoba. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, dve izolovane spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje, kao i kupatila sa podnim grejanjem i tuš kabinom. Izlaz na terasu omogućuje vam pogled na idilični pejzaž Zlatibora. Savremeni dizajn i pastelni tonovi pružiće vam neverovatno prijatan boravak. U svakom od apartmana ovog tipa nalaze se: dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm), spavaća soba sa francuskim ležajem (160x200cm), kuhinja (osnovni elementi + frižider,električni bokal), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba, Kablovska, DVD player. Telefon, besplatan wireless internet, punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, centralna klima umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta, sigurnosni sef.

Apartmani COMFORT - Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće – Comfort apartman predstavlja pravi izbor za vas. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, komforne spavaće sobe i kupatila sa podnim grejanjem. Idealan je za odmor 1-4 osobe. Moderni dizajn i neverovatna udobnost učiniće da poželite da nikad ne napustite apartman.

U svakom od apartmana tipa comfort nalaze se:dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje za 2 osobespavaća soba sa francuskim ležajem sa mogućnošću razdvajanja na dva kreveta (2 dušeka 90x200cm),kompletno opremljena kuhinja (osnovni elementi + frižider, električni bokal), kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, bade mantil, papuče), LCD TV u svakoj od soba, kablovska, DVD player, telefon, besplatan wireless internet punjač za mobilni telefon na zahtev gosta, sef na recepciji, centralna klima, umetak za zaštitu dušeka, dečiji krevetac na zahtev gosta, dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta. * Određeni broj apartmana sadrže francuski ležaj dimenzija 160x200cm (bez mogućnosti razdvajanja).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca