Sural Saray Hotel

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu 
Položaj: Sural Saray se nalazi u regiji Colakli. Udaljen je cca. 12km od Manavgata i cca. 55 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel ima 248 smeštajne jedinice.
Standardne sobe (24 m2, jedna soba, kupatilo ,max 2+1osobe)
Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radin u skladu sa vremenskim uslovima, mini bar (voda se dopunjuju svaki dan), ketler, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu, ploćice..
Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak,ručak, večeru,popodnevna užina, ponoćna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h – 00:30hh, a la carte restorani uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka. AI koncept ne uključuje: premium i specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.


Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, fax, telefon, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, kompjuterske igrice, shoping centar, rent a car i sef. Besplatan Wi Fi u lobiju hotela.
Plaža: Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, gimnastika, bilijar stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana za decu od 4 do 12 godina,takmičenja pored bazena i na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, oprema za tenis i osvetljenje u večernjim satima, bilijar, kozmetičke usluge.

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku SIDE - HOTELI

www.sural.com.tr


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude