Odmaraliste Dunav

Opis

Odmaralište Dunav je smešten u centru Zlatibora. U ponudi ima restoran i besplatan bežični internet. Pored toga nudi dečije igralište, terasu za sunčanje i bar u kome se možete opustiti uz piće. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.
Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.


Dvokrevetne sobe - Dimenzija 12 m2 (max. 2 odrasle osobe + 1 dete).
Dva zasebna odvojena ležaja koja se spajaju u francuski ležaj + kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogled ka šumi. Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom.

Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem - Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.
Pogodna za parove sa starijim detetom.

Trokrevetne sobe - Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Apartmani- mali - Dimenzija 30 m2 (max 2 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar. Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

Apartmani- veliki - Apartmani 50 m2 (max 3 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.Pogodni za porodice ili parove koji žele premium komfor.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca