Albatros Aqua Park

Opis

- GRATIS smeštaj za jedno dete do 13 godina
Lokacija: Hotel se nalazi na izlazu iz Memše, na Safaga roudu. Udaljen je 2,5km od Sakale, a od aerodroma je udaljen 7km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.
Smeštaj: Standardna soba je dvokrevetna (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i ima balkon/terasu, kupatilo (tuš kabina/kada), SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj i kafu, sef, fen za kosu.Family sobe su dve standardne sobe povezane vratima. Jedna soba je sa bračnim ležajem a druga sa dva odvojena ležaja.
Sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran, bar, sneck bar, bazene za odrasle i decu, aqua park, prelep vrt sa terasom za sunčanje, hamam, fitnes centar, sauna, klub za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobi baru, menjačnica, sef, a uz doplatu, na licu mesta i uslugu pranja, čišćenja, peglanja, čuvanja dece, kao i usluge spa I wellness centra. Ulaz u aqua park se plaća dodatno.
Plaža: Hotel se nalazi oko 450 metara od peščane plaže, do koje vozi besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
Obavezna doplata za Neverland Night Show u iznosu od 22€ po osobi, deca od 4 do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Cena uključuje transfer i večeru.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT

www.pickalbatros.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude