Atlantis the Palm

Opis

HIT CENA!
Lokacija:
Ovaj elegantan i luksuzan hotel smešten je na peščanoj plaži, atraktivnog veštačkog arhipelaga u obliku palme „Palm Jumeirah", u Dubaiju. Udaljen je 37km od aerodroma, 15km od šetališta The Walk i plaže JBR, 12km od dela grada Dubai Marina. Najpoznatiji je hotel ovog ostrva.
Sobe: 1539 soba, sve imaju kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, sef, fen, wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su 23 restorana i barova (internacionalna, azijska, kineska, japanska, italijanska, orijentalna, libanska kuhinja), 2 spoljašnja bazena, spa centar, salon lepote, fitnes, noćni klub, 3 terena za tenis sa tvrdom podlogom, stoni tenis, 2 kluba za decu, igralište za decu, salu za sastanke, prodavnice i butici.
Najpoznatiji su svakako avantura i akva park, kao i akvarijum gde su mogu videti brojne vrste podvodnog sveta. Uz ove atrkacije, gostima su na raspolaganju: veliki bazen, mogućnosti za sportove na vodi i plivanje sa delfinima (uz doplatu), veliki broj restorana mediteranske, azijske, italijanske, američke ili arapske kuhinje, nekoliko barova, klub na plaži, spa i fitnes centar (uz doplatu), teren za kuglanje (uz doplatu), teren za tenis (uz doplatu) animacija za decu i klub za tinejdžere, suvenernice i butici, animacija za odrasle.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca