Aloft Palm Jumeirah

Opis

Lokacija: Aloft Palm Jumeirah hotel je smešten na istočnom delu jedne od najpoznatijih tačaka Dubaija, na veštački napravljenom ostrvu The Palm, otvoren 2018. godine. Od svoje privatne peščane plaže ga deli ulica, ali se do nje stiže za samo 2 minuta hoda. Hotelski šatl bus funkcioniše prem ustaljenom rasporedu (mogućnost izmene rasporeda shodno periodu godine) i goste hotela vozi do akva parka (u hotelu Atlantis The Palm), Dubai Marine i tržnog centra Marina Mall (udaljenih oko 9 km) i poznatog JBR-a, kao i do tržnog centra Mall of the Emirates. Od međunarodnog aerodroma u Dubaiju je udaljen 42 km. Pogled iz ovog hotela je nešto što ga čini posebnim u našoj ponudi.
Hotelska ponuda: Ovaj manji gradski hotel je dizajniran u posebnom stilu i idealno je lociran za sve goste koji žele miran odmor, ali i zabavu i šoping. Gostima su na raspolaganju revepcija (24h), 1 spoljašnji bazen koji se greje sa posebnim delom za najmlađe. Osim glavnog restorana, hotel ima i 1 a la certe restoran meksičke kuhinje, dečji meni u glavnom restoranu, 3 bara raspoređenih kod bazena, sportski bar u hotelu i bar na plaži, kao i caffee bar u lobiju hotela. Hotelski SPA centar i Fitnes centar su manji, sa 2 prostorije, ali nudi različite tretmane za negu lica i tela, kao i jednom teretanom. Usluge pranja i sušenja veša, sala za sastanke, rent-a-car i Wi-Fi u lobiju hotela. Besplatan šatl bus sobraća do nekoliko poznatih delova grada, prema hotelskom rasporedu koji je podložan promenama.
Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu do koje se dolazi prelaskom ulice i to za samo dva minuta hoda.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restoran uz rezervaciju, sve usluge u Spa centru, kao i treninzi uz profesionalne trenere u hotelskom fitnes centru, razne vrste masaže, tretmani lepote, pedikir, manikir, kao i svi motorizovani sportovi na vodii. Wi-Fi u sobama kao i brži protok interneta
Sobe: Hotel ima ukupno 50 moderno opremljenih soba različitog tipa, od kojih u našoj ponudi izdvajamo Aloft Txin, Aloft Twin sa pogledom na more, Aloft King bed sobe, kao i Aloft King bed sa pogledmom na more. Sve sobe su prosečne površine 27 m² i gostima pružaju udoban smeštaj, a predviđene su za smeštaj maksimalno 2 odrasle osobe. Sve sobe su moderno opremljene i sadrže kupatilo/WC, fen, tuš kabinu/kadu, papuče, toaletni pribor, mini bar (uz doplatu), aparat za kafu ili čaj, sef (uz doplatu), room servis (uz doplatu), dva odvojena kreveta ili francuski king size krevet, radni kutak, Wi-Fi internet (uz doplatu).
Ishrana: Bed and breakfast tj. noćenje sa doručkom (uz mogućnost doplate za polupansion – HB, kao i za pun pansion - FB) prema hotelskim pravilima i radnim vremenom svakog restorana ili bara posebno. Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola (samoposluživanje, prilagođeno Covid protokolima ove sezone) ili u vidu menija u a la carte hotelskom restoranu (uz doplatu). 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca