Grand Hotel Toplice

Opis

Lokacija: Grand Hotel Toplice najpoznatiji je hotel na Bledu, nalazi u centru Bleda, na samoj obali Bledskog jezera i sa najlepšim pogledom na Bledsko jezero, ostrvo i dvorac.
Sobe: 87 soba i apartmana, medju kojima su 33 luksuznih apartmana i soba sa raskošnim stilskim namještajem i pogledom na jezero. Sve sobe poseduju: TV, telefon, mini-bar, sef, klimu, priključak na internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon.
Sadržaj: U sastavu hotela su dva a la card restorana i jedan pansionski restoran, aperitiv bar i bar Jezero na terasi uz samo jezero (otvoren je samo tokom letnjih meseci), Wi-Fi internet, termalni bazen, Wellness & Spa centar Luisa (termalni vodeni park, finsku, tursku i infrared saunu, terasu sa pogledom na jezero, masaže, kozmetičke tretmane…), privatnu plažu, malo pristanište za čamce sa mogućnošću iznajmljivanja, parking (uz doplatu, do popune mesta). Wellness & Spa centar Luisa je izgradjen oko termalnog izvora koji svakodnevno puni bazenski kompleks termalno-mineralnom vodom sa lekovitim svojstvima. Hotel je pet friendly.
WELLNESS CENTAR LUISA je u sastavu Grand hotela Toplice 5*. Ovde se nalazi bazen na samom izvoru termalne vode u kome se voda svakodnevno menja, a temperatura je 22° C. Pored garancije besprekorne čistoće, termalna voda blagotvorno utiče na nervni sitem kao i na ceo organizam.
Gosti mogu da uživaju u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Wellness rituali podrazumevaju različite vrste luksuznih i klasičnih masaža, kao i negu lica i tela prvoklasnom kozmetikom


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude