Jaz Casa Del Mar Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija:
Nalazi se na novom šetalištu Hurgade (Memša), od Sakale i aerodroma je udaljen oko 5km. Bivši Grand Plaza Hotel renoviran je 2020. godine i sada nosi  ime JAZ Casa Del Mar Beach.. Lepo uređen hotel koji zbog svoje odlične lokacije i sadržaja predstavlja dobar  izbor za sve one koji žele da svoj odmor provedu nedaleko od centra grada u hotelu sa dobrom uslugom i sadržajem.
Sobe: Hotel raspolaže sa preko 236 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu  sa pogledom na baštu, bazen ili more, aparat za zagrevanje vode za čaj/kafu, fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, sef, telefon, mini bar.Dodatno se plaća room servis i telefon.
Sadržaj: Hotel ima ukupno 4 bazena za odrasle (od kojih se jedan greje) i 2 za decu, tim animatora sa bogatim programom, fitness centar, stoni tenis, odbojka na pesku, i tereni za razne sportove. Nije deo all inclusive usluge i dodatno se plaća: internet kafe, bilijar, sportovi na vodi, masaže, tretmani za negu lica i tela.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaža: Hotel se nalazi u jednoj od najlepših laguna u Hurgadi. Na plaži veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor vise jela po hotelskim pravilima). U okviru hotela je nekoliko restorana – glavni restoran La Palma, Pool Snack Restaurant, Casa Mia (italijanska kuhinja), Beach Restaurant (mediteranska kuhinja), La Grill i Oriental Restaurant (orijentalna kuhinja). U ponudi je i nekoliko barova – Cafe De Paris, Lobby Bar, Pool Bar, Sea Breeze, Shisha Corner i Beach Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, sladoledi.
Nije deo all inclusive usluge i doatno se plaća: espresso, cappuccino, turska kafa, sveže ceđeni sokovi i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, nargila kao i diskoteka u hotelu preko puta ulice.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude