Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

Opis

Lokacija: Nalazi se u mestu Makadi Bay oko 30km od centra Hurgade i aerodroma.
Smeštaj: Hotel ima 528 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, klima uređaj.
Standardne sobe su površine oko 35m2 (dvokrevetne soba i sofa). Porodične sobe su površine oko 77m2 imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.
Sadržaj: Hotel u ponudi ima dva a’ la carte restorana – Vista Mare i Waterfront (samo za odrasle). Gostima je na raspolaganju nekoliko barova – Sky Lounge (samo za odrasle), Scheherazade Cafe, Lobby Bar, Vista Mare Pub, Pool Bar, HalfWay Bar i Divers Bar.  Hotel u ponudi ima osam otvorenih bazena i dva dečija bazena, 6 teniskih terena, jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar, Wi-Fi internet koji je dostupan u lobiju hotela i kod bazena.
Plaža: Kompleks ima prelepu peščanu plažu dugačku 400m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu).
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).
Usluga: Usluga je all Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).

www.cleopatraluxurymakadi.com

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude