Solymar Soma Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija: Solymar Soma Beach je novootvoreni hotel i ponosni član JAZ lanca hotela. Nalazi se u Soma Bay-u između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale.
Smeštaj: Hotelske sobe su veoma moderne i opremljene su klima uređajem, LCD televizorom sa satelitskim kanalima, ketlerom i privatnim kupatilom. Superior soba:površine  oko 50m2 sa pogledom na baštu ili bazen. U sobi  može boraviti maksimum dve odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Deluxe porodična soba: površine oko 80m2,  sastoji se od dve sobe koje su povezane i u jednoj sobi je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena standardna ležaja. U sobi može biti smešteno maksimum 3 odraslih i jedno dete do 12 godina.

ALL INCLUSIVE KONCEPT


Sadržaj: Hotel sadrži dva bazena, dečiji klub i bazen sa toboganima, stoni tenis, stoni fudbal,  bilijar, teren za odbojku na plaži, boćanje,  jahanje kamila, Mivida Spa centar, centar za ronjenje i sportive na vodi poput kajtinga i gnjuranja kao I jedrenja na dasci, kao i amfiteatar za razne šou programe I animacije. Takođe u svom sastavu ima i restorane: glavni restoran Oasis, Remal restoran na plaži, Fayrouz orijentalni restoran, Olivo italijanski restoran kao i barova: The Lounge bar  u lobiju, Bar na bazenu, Waves bar na plaži i Shisha Corner.
Plaža: Privatna peščana plaža je jedna  od najlepših  duž obale Crvenog mora. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude