Hilton Hurghada Plaza

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo do 13 godina, drugo do 6 god.)
Lokacija:
Udaljen je oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada. Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren 2019. godine, sastoji se od glavne zgrade koja ima 6 spratova i aneks zgade u kojoj su smeštene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno sređenih smeštajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta.
Smeštaj: Hotel ima 495 smeštajnih jedinica. Sve sobe su moderno sređene i savremeno opremljene, svaka soba ima klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler i set za kafu, kupatilo opremljeno sa kadom i tuš kabinom, Wi-Fi internet. Deluxe sobe  su površine 33m², mogu biti sa odvojenim krevetima ili francuskim ležajem.
Sobe ovog tipa postoje sa balkonom ili sa velikim prozorom od poda do plafona. Superior sobe  su površine 44m². Dodatno se plaća korišćenje  telefona, mini bara i room servisa.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Sadražaj: U okviru hotela se nalaze 2 otvorena bazena za odrasle i jedan bazen za decu (sa nekoliko tobogana prilagođenih deci nižeg uzrasta). U toku zimske sezone greju se sva tri bazena (u zavisnosti od vremenskih prilika i ostalih uslova hotelijeri zadržavaju pravo promene). Gostima su na raspolaganju tereni za tenis, odbojku, skvoš, stoni tenis, fitness centar i razne vrste animacija.Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena noću i ostale aktivnosti van koncepta. U okviru hotela se nalazi veliki SPA centar. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno. Dodatno se plaća korišćenje saune, parnog kupatilo, masaže i svi ostali tretmani. Za decu tu su igralište, animacije, dečiji klub, bazen sa malim aqua parkom.
Plaža: Hotel ima svoju peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je all iclusivedoručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze i čaj, kafa, kolači, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u svojoj ponudi ima glavni restoran – Rostrata, 2 à la carte restorana – Lophelia Seafood i Asian restoran (besplatni jednom u periodu od 7 dana). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar Coquina, Bluefin Pool Bar, Delphine Pool Bar, Poseidon Cafe i Sands Beach Bar. Plaća se: nargile, à la carte restorani, Poseidon Cafe, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude