Palladium Hotel

Opis

Lokacija: Hotel Palladium se nalazi u zelenilu borove šume. Odličan hotel sa 3*, nalazi se na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, u malom mestu Kriopigi. Od plaže je udaljen 600 m do koje se stiže hotelskim shuttle busom koji je besplatan. Hotel Palladium se nalazi na 90 km od Soluna i na samo 3 km od gradskog letovališta Kalithea koje pruža brojne atraktivne izbore za vašu zabavu.
Sobe: Hotel Palladium se sastoji od 4 zgrade i ima ukupno 60 smeštajnih jedinica u svom sastavu, sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.
Sadržaj: Pored glavnog restorana hotel ima i jedan a la carte restoran, bar u hotelu, kao i snack bar, kafeteriju i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati lokalna alkoholna i bezalkoholna pica i kafe. Od ostalih sadržaja gostima hotela Palladium su na raspolaganju rent a car, parking koji je besplatan, sef na recepciji koji se doplaćuje na licu mesta, shuttle bus kojim gosti hotela mogu stići do plaže, TV sala, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i prodavnica suvenira kao i manji mini market. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela Palladium mogu da koriste terene za tenis uz doplatu, košarku, sto za stoni tenis i pikado. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom kao i dečije igralište


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude