Vila Tzakis

Opis

HIT VILA!!!
Lokacija: Vila Tzakis je udaljena 200 m od najbliže plaže, nalazi se u glavnoj ulici mesta Lassi, na samom šetalištu. U neposrednoj blizini vile su marketi, restorani, giros, kafeterije, i barovi.
Opis: Vila Tzakis se nalazi u glavnoj ulici Lassia, na samom šetalištu. Vila ima idealnu poziciju, u ravnom je delu letovališta, ali i pre svega jer se nalazi u glavnoj ulici, u kojoj su i sva dešavanja. U neposrednoj blizini su marketi, restorani, giros, kafeterije, barovi i ostali neophodni sadržaji u letovalištu. Sve najpoznatije plaže u Lasiju su na relativno maloj udaljenosti. Najbliža je, jedna od najpoznatijih plaža, Gradakia na svega oko 200 m udaljenosti od vile. Zatim, na sličnoj udaljenosti je i plaža Paljo Stafida, koja pripada hotelu “Mediterranee”. Dve svakako najlepše plaže, Makris Gialos i Platis Gialos se nalaze na oko 900 m od vile.
Vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji su smešteni na prvom ili drugom spratu. Neki od studija imaju pogled na more i izdvojeni su u cenovniku.
Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo (tuš/WC), TV, i balkon. Studiji raspolažu klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi  -Fi internet. Vila ima peškire.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude