Sesin Hotel

Opis

- 7% POPUSTA uključeno  u cenu
- GRATIS smeštaj za dete do 7 godina
Položaj: Od centra Marmarisa je udaljen 1 km, u drugoj liniji od mora. Sagrađen je 1989. godine, renoviran 2014. godine i prostire se na  površini od 2150 m2. Udaljen je 132 km od aerodroma u Bodrumu.
Smeštaj: Sastoji se od glavne zgrade sa 6 spratova po kojima su raspoređene 102 sobe. Standardne sobe, površine 18m2, namenjene su smeštaju 2-3 osobe i u svom sastavu imaju balkon, kupatilo sa fenom, TV, telefon, klima uređaj, WiFi. Korišćenje mini bara i sefa se dodatno naplaćuje.
Sadržaji: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, 3 bara, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, terasa za sunčanje, soba za čitanje sa TV-om, stoni tenis, dečije igralište. Bilijar, korišćenje fitnes centra, saune i služenje pića i hrane na plaži se dodatno plaća.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sve usluge posle 23:00,sva uvozna pica,sveže ceđeni sokovi,sladoled,telefon,bilijar,internet,sportovi na vodi.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
Plaža: Gradska peščano-šljunkovita plaža udaljena je 100 m od hotela. Suncobrani i ležaljke besplatni su za goste hotela. Nema peškire za plažu.

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku MARMARIS - HOTELI 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude