Alexandros Hotel

Opis

Položaj:  Hotel Alexandros je smešten u malom mestu Perama, na istočnoj obali Krfa. Udaljen je oko 5 km od aerodroma, 6 km od grada Krfa i 7 km od luke. Autobuska stanica na kojoj staje linija kojom se može doći do grada Krfa je na samo 50 m od hotela.  Nalazi na uzvišenju iznad puta koji vodi od grada Krfa ka jugu ostrva. Grad Krf je udaljen od hotela 6km. Oko hotela nema drugih turističkih sadržaja. Hotel ima idealnu lokaciju za obilazak grada Krfa i drugih znamenitosti ostrva.
Smeštaj: Hotel je kompletno renoviran 2007. godine i broji 95 smeštajnih jedinica koje sačinajvaju dokrevetne, trokrevetne i porodične sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, balkon ili terasu, SAT TV, mini frižider, klimu, telefon i sef (uz doplatu). Family sobe su veličine 35 m2.
Sadržaj:Recepcija, restoran, a la cart restoran, bar, taverna pored bazena, TV sala, Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama, igraonica, dečije igralište, velika terasa, parking. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: internet, sobna usluga, sef, bilijar. Otvoren bazen za odrasle i decu.
Plaža: Hotel ne poseduje sopstvenu plažu, najbliža šljunkovita plaža je na oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu na licu mesta.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (samoposluživanje – po hotelskim pravilima).

www.goldenalexandros.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude