Steigenberger Al Dau Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina
Lokacija:
Hotel je udaljen oko 5km od centra Hurgade, u novom turističkom delu Memša pored šetačke zone i oko 4km od aerodroma. Spada u najluksuznije hotele u Hurgadi.
Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 388 prostranih soba podeljenih u nekoliko kategorija: 339 standardnih i deluxe soba, 25 Elite soba, 4 junior suite-, 2 Executive suite-a, 7 Deluxe suite-a, 2 Spa suite-a, 1 Presidental suite i 2 ekskluzivne vile sa po 4 sobe u svakoj. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, fen za sušenje kose, bade mantil i papuče,  Wifi internet, individualni klima uredaj, LCD Sat TV, mini bar, ketler za kafu i čaj, elektronski sef, telefon, prostor za sedenje, balkon.


Standardne sobe imaju pogled na šetalište, deluxe sobe su sa pogledom na more,dok su Elite sobe okrenute ka golf terenu i nude takođe pogled na more i određene pogodnosti u odnosu na standardne i deluxe sobe. Navedeni tipovi soba su površine oko 50m2 uključujići i balkon.

Family sobe imaju pogled more, površine oko 55 m2 , prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje).

Elite family sobe, sve sa pogledom na more (55 m2) uključujući balkon, prostranije su od standardnih i deluxe soba i imaju mesta za dva dodatna ležaja (u tom slucaju nema dela za sedenje), podrazumevaju određene beneficije poput personalizovanog check in/out-a, besplatan ulaz u Spa centar...

Executive suite, površine oko 59 m2 ( uključujući balkon) imaju direktan pogled na more, dodatne beneficije.

Junior suite površine oko 74 m2 (uključujući balkon), sa pogledom na more imaju prostran dnevni boravak kao i dodatne beneficije u odnosu na standardne/deluxe sobe.

Deluxe apartman  površine oko 142 m2 (uključujući balkon), ima odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak, gledaju na more, 2 terase/balkona i dodatne beneficije.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, menjačnica/bankomat, glavni restoran „Tamarind“, restoran-bar „Alexanders“, restoran-bar na bazenu „Bwala“, „Tanga“ restoran-bar na plaži, „S Square“-3 azijska restorana, „Karibu“ lobi bar, „Ukumbi“ kafe, bar “Juisi”, “Shangalulu” bar i pab, “Dewan” kafe, spoljašnji bazen, bazen sa morskom vodom (greje se zimi), dečji bazen (greje se zimi), lazy river, Spa centar -tursko kupatilo, jacuzzi, saune, đakuzi sa morskom vodom, fitness centar, aerobik, golf teren, ronjenje, banana boat, kanu, pedalina, skijanje na vodi, jedrenje, stoni tenis, stoni fudbal, pikado, bilijar, animacioni programi, dečji klub Simba (4-12 god.), besplatan WiFi internet u javnim delovima hotela, frizerski salon, prodavnice na Al Dau promenadi, doktor na poziv, usluge pranja veša,  konferencijska sala, biznis centar .
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela,  po hotelskim pravilima). U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe), noćne užine i a la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).
Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.steigenbergeraldaubeach.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude