Jaz Aquamarine

Opis

- GRATIS smeštaj za 1 dete do 12 godina (superior soba)
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 god, drugo do 3 godine - porodična soba)

Lokacija:
Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh-a, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine.
Smeštaj: U okviru kompleksa se nalazi 1301 soba: 153 standardne (30m2), 490 superior (38m2), 427 family (45m2), 144 deluxe (50m2), 70 executive (44m2), 9 junior apartmana, 6 executive apartmana i 2 senior apartmana (apartmani veličine 70-100m2). Sve sobe poseduju klima uređaj, balkon/terasa sa 2 stolice, telefon, sef, fen, aparat za brijanje, mini bar, Wi-Fi internet.Plaća se: mini bar, telefon, room servis.
Sadržaj: Za goste hotela na raspolaganju su recepcija, glavni restoran i 4 a’ la carte restorana, nekoliko barovai diskoteka, 18 bazena za decu i odrasle, dva đakuzija na plaži, akva park sa 22 tobogana(14 za odrasle i 8 za decu). Tokom zimske sezone greje se manji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti gostima su na raspolaganju aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije. Za decu tu su akva park, mini klub, igralište i dečiji bazen.Plaća se: osvetljenje teniskog i multi terena, ronilački centar, sportovi na vodi, jahanje kamila,sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani i ostalo van koncepta.U okviru “Mi Vida” spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu gde je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane, kao i  dva đakutija na plaži. Korišćenje paviljona se plaća.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

www.jazhotels.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude